Perfostandsdopjes

We zijn erop gericht om een zo’n goed mogelijke service te bieden en stellen dan ook alles in het werk om aan uw verwachtingen te voldoen.


Ballastproducten op maat

Perfostandsdopjes als ballast voor vaartuigen, woonschepen, woonarken, machines of ander zaken welke verzwaard dienen te worden bieden wij een goedkoop alternatie met de perfostansdopjes en onder voorwaarden die Robas Nieuwegein aan het product stelt. wij zijn trots dat we met een gerecyceld product werken.

De perfostansdopjes zijn schijfjes van 3 mm doorsnede en een dikte van ongeveer 1 mm staal 37 en voorzien van een coating en of een zinklaagje, het soortelijk gewicht is +/- 4,7 kg per dm3 / 4700 kg per m3.

Mogelijkheden

Los, wordt het geleverd in een handige zelf lossende bulkzak, deze is voorzien van een handige doseer slurf aan de onderzijde.

De big bag hebben een max vulcapaciteit van 1500 kg

Verpakte eenheden, deze worden geseald in stevige doorzichtige buisfolie van 200 mu dik, ook is het mogelijk om een gewenste maat te maken om bijv de optimale ruimte te benutten. Kan / wordt geleverd in een big bag.

» 5 kg eenheden
» 15 kg eenheden dit is een standaard product.

Indien mogelijk kunnen deze aangepast worden naar uw wens : zie specials.

Jerry : Deze Jerrycans van UN gecertificeerde type zijn stapelbaar en voorzien van een zelfborgende dop. Het is mogelijk om deze te bestikkeren met uw eigen logo.

» 2,5 ltr / 12 kg
» ltr / 25 kg

Maten Jerrycans
5 ltr /25 kg hoog 26 cm diep 14 cm en breed 19 cm
2,5 ltr 12 kg hoog 19,5 cm diep 12,5 cm en breed 15 cm
Niet op de foto maar leverbaar de 10 ltr / 50 kg hoog 30 cm diep 18 cm en breed 22 cm

Ander eenheden mogelijk naar wens : zie specials.

Meer informatie?

Voor advies, een voorstel of andere vragen? Neem contact op met Robas Nieuwegein